El quefir de cabra ecològic s'elabora a Moià amb llet de cabra de qualitat.
Ingredients: llet de cabra pasteuritzada, ferments làctics.
Productor: Nadols. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. El quefir de cabra ecològic s'elabora a Moià amb llet de cabra de qualitat.
Ingredients: llet de cabra pasteuritzada, ferments làctics.
Productor: Nadols. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. 2,22 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria
quant necessites?
q.tà:
Quefir d'aigua
Quefir d'aigua ecològic, beguda refrescant de quefir endolcida amb atzavara procedent de Comerç Just. Els cultius vius de quefir són un excel·lent probiòtic. Conté 10 milions de bacteris per ml.
Presentació: envàs de vidre amb 500 ml de producte. Conservar en fred.
Ingredients: aigua, atzavara, ferments làctics de quefir, lactasa.
Productor: Cantero de Letur. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-002-CM. Quefir d'aigua ecològic, beguda refrescant de quefir endolcida amb atzavara procedent de Comerç Just. Els cultius vius de quefir són un excel·lent probiòtic. Conté 10 milions de bacteris per ml.
Presentació: envàs de vidre amb 500 ml de producte. Conservar en fred.
Ingredients: aigua, atzavara, ferments làctics de quefir, lactasa.
Productor: Cantero de Letur. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-002-CM. 3,20 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria
quant necessites?
q.tà:
QUEFIR DE CABRA SENSE LACTOSA ECOLÒGIC BEEE (420 GR.)